top of page

FlowDit woord koos ik niet voor mijn jaarthema maar ik heb deze staat van zijn wel nodig. Dit jaar ga ik namelijk voor ‘groei’. En heel graag op een authentieke manier. Ik koers op mijn intuïtie en weet waar ik naartoe wil. Om hier meer handen en voeten aan te geven maakte ik afgelopen week mijn jaarplan. Een plan voor groei, structuur, verandering en consistentie.


Mijn richting en acties voor 2022 zijn dus duidelijk. En voor de rest ga ik zoveel mogelijk in'flow'. Want eind vorig jaar gebeurde er iets tofs. Een mooie ervaring waar ik veel energie en vertrouwen uithaal. Er kwam namelijk een oproep voorbij op social media. Deze oproep vertegenwoordigde mijn kleine meisjesdroom in al haar facetten. Een grote droom, mijn grote droom kwam 'zomaar' voorbij! Ik ondernam natuurlijk direct actie. Intuïtief, zonder aarzeling en bijna zonder angst. Heel eventjes was het stemmetje er, maar ze kreeg geen kans. Exit inner critic. Het was een actie compleet buiten mijn comfort zone én met succes want een maand later kreeg ik een fantastische mail terug die inmiddels uitgeprint bij mij in de keuken hangt. Vreugdedans, trots én good vibes!

De mail krijgt hopelijk komend jaar een mooi vervolg. Het heeft nog tijd nodig om verder te ontwikkelen en te groeien. Geen haast dus en wanneer ik er specifieker over wil vertellen dan zal ik dit zeker doen. De reden waarom ik deze ervaring nu alvast wil delen is dat het volgen van je intuïtie zich loont en deze gebeurtenis is daar een prachtig voorbeeld van. Durf te dromen.


Karien

K-logo FC.jpg
bottom of page